Rp16.000

Anjar Lawan Raja B*****t

Terjual7
Logo Kiblatpedia
shop_badge

Kiblatpedia

Online kemarinKota Bandung

Informasi produk

Anjar Lawan Raja B*****t

  • Berat
    100 Gram
  • Kondisi
    Baru
  • Pemesanan Min
    1 Buah
  • Kategori
    1. Home
    2. Buku
    3. Novel & Sastra
    4. Fantasi
  • Etalase

Deskripsi produk

Anjar Lawan Raja B*****t

Anjar Lawan Raja B*****t, mangrupa buku kahiji dina Serial Anjar, nyaritakeun cukang lantaran Anjar jadi murid Kiai Ngesti, jago silat sepuh nu kawentar di sakuliah Tatar Sunda sarta mangtaun-taun jadi buronan lantaran ngabela rahayat leutik ngalawan Walanda. Anjar sorangan, nu basa amprok jeung Kiai Ngesti kakara umur 15 taun, anak hiji-hijina ti randa sodagar nu kabeulit ku hutang urut salakina. Nempo indungna dihina rek dijieun kaulinan, manehna keuheul lain meumeueusan nepi ka wani nubleskeun keris ka Kopral utusan Haji tukang ngarentenkeun duit tea. Anapon Raja ******* dina ieu buku nyaeta murid Kiai Ngesti manten anu asalna memang b*****t tapi ditulungan ku Kiai Ngesti tur ngaku hayangeun babalik pikir, tapi sanggeus meunang elmu balik deui kana kahirupan b*****t, malah sempet maok Kitab Pusaka kagungan Kiai sagala. Achmad Rustandi, Edisi Kiblat Buku Utama, Cit. I, 2015, 14,5 x 21 cm., 60 kaca

Lainnya di toko ini

Lihat Semua
Parawan di Jalan Sepi - A Conan Doyle
Rp 18.000
Kota BandungKiblatpedia
Oleh-Oleh Pertempuran - Rukmana HS
Oleh-Oleh Pertempuran - Rukmana HS
Rp 34.800
Kota BandungKiblatpedia
5.0 Terjual 3

Ulasan pembeliLihat Semua

Anjar Lawan Raja B*****t

5
dari 1 ulasan

Pilihan lainnya untukmu

Lihat Semua

Jelajah Tokopedia